maj 1, 2020

April

Kallbadandet & pott-träningens månad är över. Pga Coronan har vi fortsatt hållt vår umgänges-krets liten men ändå valt att träffa vissa vänner + min familj, främst utomhus. Vi har som tur är hållt oss friska & håller tummarna att det får fortsätta så.
April kickades igång med en utflykt till Stångtjärn där vi tog en lång promenad, åt kolbulle & kallbadade. Första doppet för mig som inte vetat hur mina ännu ammande bröst skulle reagera. Det gick fint, otroligt härligt!

Dagen därpå skulle Robin jobba dygn. Rastlös som man är kände jag för ett projekt, det blev att få Astrid blöjfri. På morgonen när hon vaknade åkte blöjan av och jag köpte ”Blöjfri på tre dagar” som ljudbok och började lyssna. Såhär i efterhand skulle jag kanske ha läst klart den helt innan vi satte igång men det gick bra ändå. Det blev en del olyckor men hon klarade sig torr genom både dagsovningen och natten. Vår lilla tjej, börjar bli så stor!
Dagen därpå packade vi oss iväg till Stångtjärn där jag & Karin körde backintervaller medans Robin underhöll barnen. Mitt första riktiga löppass & fy sjutton va jobbigt det var, jobbigt men underbart. Astrid var blöjfri & pottan var med. Svettigt i bilen men det gick bra!

Till helgen körde vi frisbeegolf med min familj (som vi innan dess inte hade träffat på över två veckor pga corona) & fam Carlsson. Supertrevligt & fick även till mitt livs andra birdie tack vare nya favvo-discen!

Sen blev det en vecka fylld av pyssel, odling, träning, frisbee & utflykter.

Drog bl.a. till Silvberg tillsammans med Karin och tjejerna. Jättefint! Robin passade även på att ta ett dopp i det extremt kalla vattnet.

Sen blev det påsk & vi firade hos mina föräldrar. Brukar alltid vara hela släkten hos mormor & morfar så kändes lite tomt men det var trevligt ändå. SÅ mysigt för tjejerna att äntligen få hänga med mormor/morfar/morbror!
Veckan efter träffade vi Karin för ett ordentligt backintervalls-pass. Därefter fortsatte veckan i vanlig anda med utflykter, frisbee, utomhus-luncher & pott-träning.
Till helgen drog vi ut till mina föräldrars ö. Även om vi hittar på saker ute varje dag känns det skönt med ett lite längre miljöombyte. Pottan fick självkart hänga med.

Dagen därpå tog vi en liten vandring på några kilometer och grillade korv i solen. Pottan hängde med och användes!

Sen blev det bad! Och mera mys med mormor & morfar.

Vi startade veckan därpå med frisbee, kolla hur tuff liten tjej vi har, ser redan ut som ett proffs!

Sen var det dags för Robin att jobba så jag tog en löptur i värmen med tjejerna & åkte sedan ut till Anna & Karin & barnen. Så mysigt!

Dagen efter tog vi en tur till Jätturn. Efter två kilometers vandrning kommer man fram till en sjö med en grotta, som man i vanliga fall kan låna en båt och ro in i men de var tyvärr inte ilagda för säsongen än. Väldigt trevlig tur oavsett!

Vi drog därefter direkt ut på ön, kändes alldeles för varmt för att åka hem till en svettig lägenhet. Det blev bad såklart, även för Astrid.

Det blev svalare och vi drog till naturskolan med Karin & Matilda. De hade precis fått lamm!
Robin sprang dit & jag hem. Egentid när det är som bäst!
Lydia växer så det knakar. Lätt att glömma att hon bara är tre månader när vi kan flänga runt & hitta på så mycket som vi gör. Är övertygad om att hon kommer testa oss mer framöver så är förtillfället otroligt tacksam varenda stund hon sover eller ser ut såhär!
Vi åkte och bytte däck, något som vår lilla biltok tyckte va väldigt spännande.
Månaden avslutades sedan med en vandring med bästis upp på Gims klack. Så kul med när-äventyr!

Följt av grillning hos lillebror.