april 5, 2019

Astrid – 10 månader

Vårt lilla barn kryper nu på knäna och står upp om hon har något att hålla i. Hon är mycket mer rörlig än förra månaden, håller oss verkligen på tårna. Har vart ute och rest & det gick super bra!

Mat
Hon äter mestadels själv, inte lika kul att bli matad. Det blir stökigt, men så länge hon tycker om att äta är det värt de! Jag ammar henne fortfarande dag och natt. Tänkte att jag skulle sluta mata henne under natten men det är så lätt att bara ge henne lite så att vi båda somnar om så fort som möjligt. Köpte Ann Fernholms senaste bok för att lära mig mer om mat till barn. Riktigt bra!
Sömn
Hon sover två gånger under dagen, och i vår säng på natten. Vaknar 2-3 gånger för amning. Har försökt lägga henne i spjälsängen men hon vill inte ligga i den. Jag gillar verkligen att ha henne i vår säng men är lite rädd för att hon kan falla ner från den snart.
Jag
Förutom en lätt förkylning är allt jättebra!