juni 1, 2020

Maj

Maj kickades igång med en liten vandning upp på Ärtknubben med Grek, Madde & Ludde. Blev en riktigt solig & härlig dag!

Helgen fortsatte sedan med kompis-frisbeegolf & hemmaträning. Hittat ett gammalt brutalt pass som körde någongång för flera år sedan. Så kul att kunna träna sig trött på riktigt. Lydia gymmar på hon med!

Veckan bestod av uteaktiviteter, träning, pyssel, bakning & ”parks & rec” efter läggning. Till helgen träffade vi lite vänner för uteloppis, träning & utegym i Bjurs. På eftermiddagen var det även årsmöte för Changing Attitudes (digitalt) där jag var med som representant för teamet i Falun.

På söndagen jobbade Robin dygn & det spöregnade. Det blev mest mys men vi tog oss ut på en promenad efter lunch. Är stolt över att vi alltid tar oss ut årminstonde en gång per dag, oavsett väder.
Veckan därpå bestod av årets längsta löppass, mys, pyssel & biskvibak. Astrid älskar att vara med att laga mat/baka så när Robin jobbar brukar vi göra något roligt.

Senare till veckan kom barnens farfar & kusiner på besök. Har inte setts sen Coronan blev stor i Sverige. Otroligt mysigt! Drog till Vika för frisbee, mat & massa lek.

17 maj firades med middag & fika med mina föräldrar & lillebror. Astrid hade självklart på sig sin fina bunad.

Veckan efter bestod av fler utflykter, bla. en orienterings-promenad från veckans bana, supermysigt!

Därefter firade vi med pizza från bästa bästa p-za.

Vår tuffa lilla tjej!
Maj var även månaden då Paolo satte ett ansikte på sexköparen. Hemskt på alla sätt men bra att folk får upp ögon så att det kan bli skillnad. Extra stolt att ha gått med i CA just nu.

En dag mötte vi upp Anna, Vilmer & Hilda för lite hinderbana. Funkade fint att köra med vagnarna runt!

Dagen därpå träffade vi några vänner för lek, mat & träning. Åh vad jag saknar att hänga med vänner såhär. Händer betydligt mer sällan nu pga coronan.

På eftermiddagen åkte vi ut på ön. Det blev bad & simning för de flesta i familjen.

Vi sov över & dagen därpå packade vi väskorna & drog iväg på en vandring till en fäbod några km bort. Varmt men skönt att röra på sig!

Robin jobbade sedan två dygn innan vi packade väskorna igen och åkte till hans släkts stuga i Tandsjön nära Sälen. Kom fram till kvällen & det magiska ljuset.

Nästa morgon tog vi på oss skidkläder & tog oss iväg till fjället. Det hade smält bort extremt mycket så för att ta oss upp var vi tvungna att ta en skidbacke både upp & ner, men vad gör man inte för att få lite vårskidåkning.

Väl tillbaka vid stugan tog vi ett varmt bad & umgick med lite släkt.

Tillbaka i Falun hittade vi på en ny frisbeegolf runda i Danholn som vi blev omedelbart förälskade i. Så fint med blomstrande ängar!

Mors dag fick avsluta månaden, den firades med utelunch & bad i Stångtjärn. Riktigt fint!