november 30, 2019

November

Middag hos föräldrarna på fredagen med kusinerna. Därefter besök av svärföräldrarna. Sushi & Le Parc – boule premiär.  För att sedan avsluta helgen med frisbeegolf med kusinerna på söndagen. En helg helt i min smak. Älskar när det händer grejer.
Veckan bestod av jobb & kompishäng. Drog bl.a. upp på lugnet och värmde på en zuccinilasange över öppen eld. Otroligt bra ide!
På torsdagen drog vi vidare till Idre för en helg med stugmys tillsammans med faster Carro & kusin Oddny. Carro som är funktionärsansvarig för Svenska skidskytteförbundet hade jobb under helgen & vi var inte sena att hänga på som barnvakter. Så härligt med snö! Blev även lite skidåkning trots gravidkropp. Fick dock ont i både ljumskar och rygg efter så vet inte om det var en sån bra ide.
Veckan efter bestod av tre jobbdagar i vanlig ordning. Utöver dem drog vi på öppna förskolan med Karin & Rut. Även kört ”hårt” i träningsrummet, fokus rygg, varje kväll och känner verkligen hur min kropp mår bra av det. I Idre trodde jag att mina smärtfria graviddagar var över men kroppen har redan repat sig. Astrid är också gärna med och tränar.
Till helgen lämnade vi Astrid hos mina föräldrar och drog på spa, med behandlingar, trerätters middag, övernattning & frukostbuffé. Otroligt skönt, både att få komma iväg bara jag & Robin, och att det går så bra för Astrid att sova borta en natt utan oss.
Oktobers tredje vecka bestod av jobb, Leos lekland, 4-årskalas & barnloppis. Veckan därpå bestod av magsjuka. Både jag och Robin åkte dit rejält och blev riktigt klena. Som tur var va Astrid väldigt go mot oss & det fanns massa skidor att kolla på. Efter tre dagar utan riktig mat kontaktade jag 1177 och blev tillsagd att dricka ”deras” vätskeersättning, så mycket jag kunde, & höra av mig till förlossningen om det inte blev bättre. Lyckligtvis började det vända dagen efter även om det tog några dagar till för oss att bli helt OK. Gravid i tredje trimestern och magsjuk är ingen kul kombo.