oktober 28, 2019

Gravid-uppdatering 2

Andra trimestern v.15- v.28

Graviditetens andra del har passerat och jag mår otroligt bra, både i kropp & knopp. Vi har varit på ultraljud där vi blev framflyttade två veckor och fick reda på att vi ska få en liten tjej. Känns så mysigt med en lillasyster! Blev även mycket mer verkligt nu när man sett henne ligga där och sparka runt. Hon är en väldigt aktiv, känner sparkar flera gånger varje dag, älskar det!

Jag har börjat jobba tre dagar i veckan vilket är kul. Känns lagom påfrestande för kroppen och skönt att ha mycket tid med familjen/vänner också!

Det ända jag har varit/är rädd för är foglossningar. Sist hade jag extremt ont från v.24 men denna gång känns helt annorlunda. Så konstigt hur två graviditeter kan skilja sig så mycket på vissa punkter. Har dock slutat springa/hoppa sen några veckor tillbaka, vågar inte provocera ifall det skulle leda till att jag får ont. Går dock fortfarande mycket om än långsammare, simmar och kör styrka. Får ont i ryggen om jag har burit Astrid eller rört mig mycket men inget som är ihållande. Kör lite styrka i princip varje kväll för att förebygga och det känns som det hjälper. Underbart att ha ett träningsrum!

Cravings: 

Kanelbullar, frukt & basilikavatten.