juli 30, 2020

Juli

Juli, en betydligt kallare månad vilket man hört många klaga över. Skönt med lite friskare luft kände vi. Virus-mässigt känns det väldigt lugnt just nu. Vi träffar familj & vänner som vanligt. Extremt tacksam över att vi inte behöver ha munskydd!
Månaden kickades igång med en Hedemora-trip. Det blev självplock av jordgubbar, lunch på Cafe Wahlman, en loppisrunda & sen förbi Murbo-Annas påvägen hem. Älskar våra utflyktsdagar!

Det svalare vädret fick mig på tanken att jag skulle vilja kunna springa riktigt långt.

Älskar när man blir sådär motiverad. Hade en vecka när jag sprang nästan varje dag. Oberoende av väder.

Vi fortsatte att bada fast temperaturen sjönk. Faktiskt lite skönt att kunna simma med våtdräkt igen, så mycket enklare när man inte orkar crawla så långt!

V2 inleddes med en löptur i Säterdalen. Så vackert! När jag kom hem startade jag även en löpargrupp med ett gäng vänner för att hålla motivationen öppe hela hösten.

Väl framme firades det med glass!

Större delen av julis tredje vecka spenderades i Sälen-området, vid Robins familjs stugor i Tandsjön. På vägen upp stannade vi till vid Vikarbyns creperie, supermysigt!

Fortsatte sedan vidare till Trollstigen i Sälen innan vi kom fram till stugan.

Väl framme blev det massa mys & bus med faster & kusinerna!

Någon dag senare tog vi oss till Högfjällshotellet och ”Södra kungsleden” som är en asfalterad led upp på fjället, perfekt med barnvagn & för små cyklister.

Vi åt en våfflor med hjortronsylt & åkte sedan vidare till Trysil för att hälsa på barnens farmor & farfar. Första gången i Norge sedan januari. Astrid älskade pump-tracken!

Vi sov över en natt & åkte sedan tillbaka till stugan & sedan vidare hemåt några dagar senare. Hem till värme & kompisar.
Var även på en visning av ett riktigt drömmigt hus som tyvärr inte blev vårt.
Ännu mer kompis-lek & ö-häng med hjortrons-plock! Nedan leker barnen i hönshuset som för tillfället är en lekstuga i väntan på hönsen.
Följt av massa frisbee & släktmys.
Dagen efter Lovis kalas tog vi & gjorde något jag tänkt på hela sommaren. Sprang Carl Larsson leden, med barnen. Dit & hem. SÅ mysigt om än väldigt varmt! Väl framme tog vi en glass & gick runt på gården innan vi påbörjade turen hem.
Axel & Sarah kom på besök & dagen därpå åkte vi upp på Lugnets utebad. Det var molnigt så vi var i princip ensamma.
Avslutade månaden med en heldag själv med dessa goingar. Älskar dem över allt annat på denna jord!