oktober 30, 2020

Oktober

Nu är det höst på riktigt & jag gillar det. Har kommit in bra i rutinerna kring att jobba 20% men får fortfarande mycket tid till både familj & annat. Kickade igång månaden med trappträning på Lugnet, fy va benen skakade efteråt. Längesen jag blev så slut i en kroppsdel.

Helgen spenderades i fårhagen med avslutande kallbad.

Följt av frisbee med familj & vänner!

På söndagen blev det häng med Lollo & Jonas för att sen åka vidare till fam Carlsson & leka vidare. En perfekt helg där man nästan glömmer bort hur konstigt allt är just nu.

Veckan därpå var det dags för andra halvan av vår grönt kort utbildning i klättring. Skönt att äntligen kunna säkra varandra!

Jag jobbade mina 20% och därefter drog vi upp på lugnet & badade. Första gånger med inomhusbassängsbad för Lydia & hon älskade det. Astrid var mest i större poolen & simmade runt med sina puffar, stora tjejen!

Dagen därpå drog jag på mig cykelkläderna & körde upp på Lugnet. Tänk att ha så fina stigar så nära, lite pinsamt vad lite vi cyklat i år när det inte blivit nått i Trysil…

Sen blev det dags för veckans träning med träningsgruppen, denna vecka klättring. Succe för alla storlekar!

Vi tog en löptur med matlagnings-stopp i Stångtjärn. Stekte pizza-bullar på Trangiaköket. Avslutade turen med ett kallbad.

Avslutade veckan med ytterliggare ett kallbad på ön.

Veckan därpå bestod av mycket träning. Först löpträning med träningsgruppen. ”Träna med kompisar” som Astrid kallar de.

Testade cykla rullskidsbanan på Lugnet. Svinjobbig med två barn bakom.

Tog en frisbeerunda med min lillebror innan vi packade ihop oss & åkte till Trysil. Så mysigt för barnen att äntligen få träffa sin farmor & farfar igen!

Veckan därpå bestod av träning, klättring, utomhushäng, jobb & 30års firande i mindre sällskap. Black stones svamp-pizza var sjukt bra.
Oktobers sista vecka började med jobb & en tur upp på sjukhuset i soolen för att röntga Lydias tarm. Hon är med i en studie där vi f.o.m nu kommer börja potträna henne (minst 1 gång/dag).
Körde stenhårt efter ”blöjfri på 3 dagar” med Astrid när hon var ca 1,5år. Kommer nog göra lika med Lydia när hon blir lika gammal så får se om dessa potträningar gör det enklare eller svårare för henne att bli av med blöjan helt.
Senare tog vi en liten vandring upp för källviksbacken & delade på en mandarin på toppen. Ett hemmaäventyr i sin allra enklaste form.
Robin jobbade dygn & Astrid var på förskolan så jag tog med mig Lydia på en tur till Kniva trädgård. Faluns mysigaste blombutik! Fick med mig en begonia hem.
Månaden avslutades sedan med kompis-intervaller & kallbad!