april 23, 2021

Fulufjället

Det blev en spontan tur till Fulufjället i början av veckan. Robins pappa skulle dit dagen därpå & frågade om vi skulle hänga med. Lediga som vi var tackade vi ja till erbjudandet nästan direkt. Älskar att vi kan vara så spontana fast vi har två småttingar. Vi packade ihop alla grejer och ställde klockan väldigt tidigt. Målet var att komma fram till Sörsjön innan 10 dagen därpå & det lyckades vi med!
Väl på plats packade vi ihop alla grejer i pulkor/vagnen och skidade iväg med våra turskidor. Det var så brutalt fint på fjället med mycket snö kvar, strålande sol & nästan ingen vind.

Efter 6 km skidåkande med extremt tung pulka upp för fjället var vi framme vid stugan. En väldigt primitiv stuga med några sängar & kamin att elda i. Det vackra i det enkla! Åt lunch, lekte i snön, åkte lite mer skidor, umgicks & bara var tills det blev godnatt. Tjejerna verkligen älskar att vara iväg såhär. Inge skärmar eller annat som distraherar, att bara vara närvarande tillsammans, så nyttigt.

Dagen därpå blev det mer skidåkning, fika & lunch innan vi packade ihop & tog oss ner för fjället igen. Tjejerna sov sedan hela vägen hem. Vilken underbar tur!