september 30, 2019

September

Börjat jobba igen vilket känns otroligt bra. Jag älskar att jobba & jag älskar mitt jobb! Även om jag i nuläget är nöjd med att bara jobba 60% nu när jag är gravid. Skönt att både jobba och samtidigt ha gott med tid med familjen.

Första veckan i sep var vi på ultraljud, så mysigt! Hälsade även på ett kompispar som låg inne med nyfödda tvillingar, inte så omysigt det heller.

På helgen var det Vildmarksloppet, ett 32km terränglopp som Robin & Erik sprang. Vi var självklart där och hejade trots regnet. Hade gärna sprungit jag också men just denna gång kändes det faktiskt bra att stå bredvid också. Helgen avslutades med Granny goes street och frisbeegolf.

Även om jag älskar att jobba älskar jag att hinna göra något även efter arbetsdagen. Något som fick mig att ändra om mina morgonrutiner för att komma tidigare till jobbet. Sån skillnad att kunna åka hem runt 14-15 även om det betyder att jag får lov att åka hemifrån innan 6 på morgonen. Konstigt hur man vänjer sig att gå upp tidigt!

Jobbveckan swishade förbi och till helgen åkte vi till stugan och därefter på brännbolls-häng med massa vänner. Söndagen spenderades i badhuset där vi växlade bebisbad i varma poolen med crawl.

Septembers tredje vecka bestod av jobb, hinderbane-träning, lekparkshäng, natt-OCR & bad!

V.39. Jag tränade styrka i mina nya tights vilka var en tidig födelsedagspresent till mig själv. Jobbade mina tre dagar och fyllde på torsdagen år. Firade genom att bjuda familjen, mina mor/far-föräldrar och Karin & Linus m familj på middag. Supermysigt!

Veckan avslutades sedan med ”Babblarna-konsert” tillsammans med Karin & Ines.

Hösten alltså! Färgerna och luften, älskar att promenera runt med Astrid i handen.