juni 5, 2020

Astrid 2 år

Vår lilla tjej har fyllt två år och så mycket har hänt det senaste året. Hon har lärt sig gå, prata, springa, klättra & hoppa. Kan flera sånger som hon sjunger dagligen & har sedan några månader tillbaka helt slutat med blöja. Hon är en verkligen en egen liten person med stark vilja & mycket personlighet. Full med bus men ändå lugn och hjälpsam.

Det största som hänt i hennes liv under året är att hon har fått en lillasyster. Lydia, eller ”Baby” som Astrid säger. Det är så otroligt fint att se dem ihop. Astrid bryr sig om henne så mycket och Lydia lyser upp som en sol när hon får syn på sin storasyster.

Hon sover numera varje natt i sitt eget rum. Vi börjar lägga henne på kvällen vid ca 7 och hon sover därefter till ca kl 6 dagen därpå. Hon sover fortfarande en gång på dagen men känner att vi snart måste ta bort den sovningen pga lite för pigg tjej på kvällarna.
Astrid har än så länge varit hemma med oss men kommer till hösten börja på förskolan. Kommer kännas så konstigt att inte hänga med henne hela dagarna men det kommer bli roligt & nyttigt för henne. Är egentligen inte speciellt orolig men har ställt in mig på att det kan bli ganska tufft för henne i början eftersom det tar ett tag för henne att bli bekväm med nya personer. När hon väl blivit det är hon dock världens härligaste unge!